Izdelava glamping hišic

Glamping je način razmišljanja za uporabnike, in iz naše izkušnje tudi za izdelovalca. Postavimo se v vlogo uporabnika, in hišice izdelamo tako, da so kar se da uporabne in prijetne za bivanje.  Naš proces dela vključuje tako zamisel, skiciranje, načrtovanje in končno izdelavo. Ker so želje in pričakovanja kupcev naša temeljna usmeritev, vedno skrbimo za nove oblike glamping hišic. Te so uporabnikom vedno bolj prijazne, omogočajo več udobja, še vedno pa ohranjajo prijaznost do okolja. S strankami komuniciramo tako, da se skupaj pogovorimo o željah, nato preučimo krajino, ter se šele nato odločimo kako in kam bi hišice postavili.
Hišice so narejene iz ekoloških materialov, in sicer striktno iz lesa slovenskih gozdov – pri gradnji uporabljamo slovenski ekološko neobdelan macesen. Pomembno nam je, da so vsi elementi, oziroma gradbeni material slovenski, ter pridobljeni na naravi prijazen način.

Glamping oziroma glamurozno kampiranje je vse bolj priljubljen način preživljanja prostega časa. Že vrsto let izdelujemo glamping hišice po Sloveniji in v tujini. V ponudbi imamo več različnih tipov hišic, vedno pa jih prilagodimo okolju in željam naših strank. Hišice so namenjene osebam, ki si želijo popolno udobje, razvajanje, romantiko in obenem bivati v stiku z neokrnjeno naravo, so v celoti izolirane in imajo nameščeno osnovno elektro napeljavo. Uporabljajo se lahko v vseh letnih časih. Za popolno udobje se hišici lahko doda tudi zunanjo leseno vročo kad s pečjo na drva, ki poskrbi za prvovrstno doživetje.